Cormorano Rose Brut
Ποικιλίες σταφυλιού: Merlot, Pinot Nero
Τα μαργαριτάρια μας. Όλη η αγάπη για ζωή μέσα σε ένα μπουκάλι!
Οι εκλεπτυσμένοι και ζωηροί αφρώδεις οίνοι μας, φτιάχνονται από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες σταφυλιών. Από ένα κομψό Brut όπως το Ribolla Gialla, μέχρι μια μίξη ποικιλιών όπως το Cormorano.
Πέταλα ροζ τριαντάφυλλου με σκιές φλοιού κρεμμυδιού.
Άγρια μούρα, βατόμουρο και φράουλα.
Γεμάτο, ώριμο, ξηρό, εξαιρετικής δομής.
Guyot και διπλή Cappuccina.
τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
τα σταφύλια που έχουν διαχωριστεί από τον βλαστό, μουλιάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε πρέσες πεπιεσμένου ψυχρού αέρα, προκειμένου να εξαχθούν από τη φλούδα του καρπού αντιοξειδωτικές ουσίες ωφέλιμες για το ανθρώπινο σώμα. Ο μούστος ζυμώνεται σε σταθερές θερμοκρασίες. Ωρίμανση: διπλή ζύμωση με τη Μέθοδο Charmant σε ευγενείς οινολάσπες για 3-4 μήνες και στη συνέχεια παλαίωση σε φιάλη.
πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, ασβεστόλιθος, φώσφορος, κάλιο και χαλικώδης σίδηρος, αλλουβιακό και βοτσαλώδες, γνωστό και με τη διακριτική ονομασία Ferretti.
πέταλα ροζ τριαντάφυλλου με σκιές φλοιού κρεμμυδιού.
άγρια μούρα, βατόμουρο και φράουλα. Γεύση: γεμάτο, ώριμο, ξηρό, εξαιρετικής δομής.
γεμάτο, ώριμο, ξηρό, εξαιρετικής δομής.
ως απεριτίφ, με ψάρι και λευκό κρέας, προσούτο, ζαμπόν, μινεστρόνε και ομελέτες.
στους 6-8° το καλοκαίρι και στους 10-12° το χειμώνα. Σερβίρεται σε ψηλό ποτήρι.στους 6-8° το καλοκαίρι και στους 8-10° το χειμώνα. Σερβίρεται σε ψηλό ποτήρι.